EkonomiGenelGündemKültür SanatSiyasetYaşam Tarzı

YTB’nin 3.Uluslararası Öğrenci Ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye’nin dünyanın dört bir tarafında sırtını güvenle yaslayacağı dostlarının, uluslararası öğrencilerin katılımıyla 892 eser yarıştı.

Uluslararası Öğrenci Ödülleri de bu kapsamda düzenlediğimiz bir yarışmada YTB, öğrencilerin akademiden sanata, edebiyattan düşünce ve iktisata farklı temalarda eğitimler aldığı, Türkiye’yi ve Türk toplumunu yakından tanıdığı Uluslararası Öğrenci Akademisi kapsamında yaptıkları somut çalışmaları ödüllendirdi.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Abdullah Eren’in de katıldığı ödül töreninde: “Geleceğin TÜRKİYE DOSTU HEZARFENLERİNİ teşvik ediyoruz” dedi.

Eren konuşmasında, “Bu yıl, uluslararası öğrenciler ile Türk öğrencilerin sahip olduğu ortak paydaları vurgulamak ve bu onların bir araya gelerek gerçekleştirdikleri başarı hikâyelerini desteklemek amacıyla ‘‘Birlikte Başardık’’ alanını da eklemiş olduk. Ödül alan öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyor, birbirinden kıymetli eserleriyle Uluslararası Öğrenci Ödülleri’ne katılan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Abdullah Eren, konuşmasının ardından Uluslararası Öğrenci Ödülleri’nde başarı elde eden öğrencilere ödüllerini takdim etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu